Stan na dan, Centar Banjaluka - Nađi stan

Stan na dan, Centar Banjaluka 80 KM / dan 28.02.2024 Ref: #105300


Cijena80 KM / dan
LokacijaBanja Luka
VrstaStan
Vrsta oglasaIzdavanje
StanjeNovo
Površina60 m²
Kupatila / WC1
SobaDvije (2)
PodoviParket
GrijanjeGradsko
OpremaNamješteno

Dodatne osobine

Balkon / Lođa
Klima

Stan na dan u samom centru Banjaluke, ima 60 m² i pogodan je za jednu ili četri osobe. Apartman je kompletno namešten kako za kraći tako i za duži boravak.
Stan se nalazi u ulici Milana Rakica, okružen brojnim kafićima i restoranima, koji ovom delu grada daju poseban šmek. Nalazi se u ulici kojom ne cirkuliše gradski saobraćaj. Iz stana se pruža lep pogled. Stan je svetao, topao sa odličnim centralnim grejanjem. Ovaj deo grada je omiljen za život zahvaljujući velikom broju prodavnica sa raznovrsnom robom. Do svih važnijih mesta u centru grada se može doći laganom šetnjom. Odlično je povezan gradskim saobraćajem sa svim delovima grada.
Od pratećih sadržaja poseduje klima uredjaj, tv sa ktv, wifi, čiste peškire i posteljinu, fen,šporet sa rernom, frižider, posuđe,mašine za sudje i veš.svoj privatni parking.
Cena apartmana za jednu noć je 40 eura. Za duže boravke, moguć je dogovor.
U apartman se ulazi od 11h, a isti se napušta do 12h. Plaćanje je pri ulasku u stan. Pri ulasku u stan, gosti moraju da daju validan pasoš ili ličnu kartu na uvid.
Viber wocap 00387 65 593 798

Komentariši

Nađi stan je portal za oglašavanje nekretnina sa fokusom na BiH. Omogućava 𝗯𝗲𝘀𝗽𝗹𝗮𝘁𝗻𝗼 𝗽𝗼𝘀𝘁𝗮𝘃𝗹𝗷𝗮𝗻𝗷𝗲 𝗼𝗴𝗹𝗮𝘀𝗮 i njihovo pretraživanje - direktno od vlasnika, investitora i agencija.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail