Stanovi novogradnja – Kromolj, Centar Sarajevo - Nađi stan

Stanovi novogradnja – Kromolj, Centar Sarajevo Cijena na upit 29.11.2023 Ref: #82110


CijenaCijena na upit
LokacijaCentar
VrstaStan
Vrsta oglasaProdaja
Godina gradnje2023
Sprat1. sprat
StanjeU izgradnji
Površina97 m²
SobaTri (3)
PodoviParket
GrijanjePlin
OpremaNenamješteno

Dodatne osobine

Balkon / Lođa
Klima
Lift
Video nadzor

PRODAJA VIŠE STANOVA U NOVOGRADNJI – KROMOLJ, CENTAR
STANOVI OD 57.70 – 96.90 M2
Novi stambeno-poslovni objekat na izvrsnoj lokaciji Kromolj – opština Centar smješten je u najsunčanijem dijelu Sarajeva.
Visok standard gradnje i korištenih materijala rezultirao je kreiranjem maksimalno iskorištenog prostora sa mnogo prirodnog svjetla unutar svake stambene jedinice.
Objekat se sastoji od dvije suterenske etaže, prizemlja i dvije etaže sprata. Suterenska etaža (-2) riješena je kao dvonamjenska, parking garaža, kapaciteta 23 parking mjesta.
U stambenim prostorima je predviđena podna obloga od panelnog parketa I klase, dok je u sanitarnim prostorima i balkonima (lođama) predviđena obloga od protukliznih keramičkih pločica.
Sanitarije su opremljene visokokvalitetnom sanitarnom opremom sa tuš kabinama izvedenim kao slobodnostojeće kabine sa tuš kanalicom i pregradom od lamistal stakla.
Fasadni otvori su zatvoreni pvc bravarijom antracit boje.
Savremeni sistem za plinsko grijanje kondenzacijskom tehnologijom optimizira potrošnju plina te time omogućava uštedu troškova.
VIŠE INFOMRACIJA:
Vektor-Integra d.o.o., +387 33 568 580, vektor.integra@gmail.com
Prodaja stanova

Komentariši

VEKTOR-INTEGRA d.o.o. je bosanskohercegovačka građevinska firma sa dugogodišnjim iskustvom u inženjeringu, izgradnji objekata visokogradnje, industrijskih objekata, saobraćajnica, tunela itd. Sveobuhvatnost djelatnosti, poštivanje visokih standarda kvalitete te praćenje trendova u graditeljstvu karakteristike su zbog kojih smo jedna od najbrže rastućih građevinskih kompanija u BiH. Profesionalnošću i individualnim pristupom svakom naručitelju te uvažavanjem njegovih zahtjeva i potreba stekli smo reprezentativnu listu partnera i objekata koja predstavlja potvrdu naše pozicije. Velika pažnja posvećuje se projektovanju i izgradnji stanova koji zadovoljavaju sve potrebe današnjeg modernog načina življenja uz maksimalnu energetsku učinkovitost.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail