Stomatološka ordinacija u Podgorici - Nađi stan

Stomatološka ordinacija u Podgorici 782 000 KM 07.09.2023 Ref: #70945


Cijena782 000 KM
Po m²11 014 KM/m²
LokacijaPodgorica
VrstaOrdinacija
Vrsta oglasaProdaja
StanjeDobro održavano
Površina71 m²
OpremaNamješteno

Dodatne osobine


Prodaje se kompletno opremljena stomatološka ordinacija u Podgorici, dio Preko Morače. Ordinacija posjeduje radnu dozvolu.

U ordinaciji se nalaze tri stomatološke stolice Sirona Simens, veliki i mali ortopan, kao i sva neophodna oprema. Komplet oprema je uvezena iz Njemačke.

Kompletno opremljena stomatološka ordinacija u glavnom gradu Crne Gore je dobra investicija ako se uzmu u obzir cijene stomatoloških usluga kod nas, a pogotovo imajući u vidu da je zdravstveni turizam u svijetu sve popularniji. Cijene stomatoloških usluga kod nas su niže u odnosu na zapadnu Evropu tako da imamo veliki potencijal kada je zdravstveni turizam u pitanju.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail