Tri kuće na zajedničkom placu u Podgorici - Nađi stan

Tri kuće na zajedničkom placu u Podgorici 3 200 000 KM 17.08.2023 Ref: #68498


Cijena3 200 000 KM
Po m²5 818 KM/m²
LokacijaPodgorica
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
Površina550 m²
Zemljište823 m²

Dodatne osobine

Klima
Uknjiženo / ZK

Prodaju se kuće na zajedničkom placu na izuzetnoj lokaciji u Podgorici. Na placu se nalaze trenutno tri kuće od kojih je prva u staro-podgoričkom stilu površine 137 m² (prizemlje plus sprat) dok je druga kuća površine 210 m² a ono što je čini jedinstvenom u Podgorici je projektant ove kuće – Svetlana Kana Radević. Obije kuće su specifične i predstavljaju spomenike dva vremena u pogledu arhitekture.

Nalaze se na placu površine 562 m².

Treća kuća se ruši i dozvoljena je izgradnja dva objekta od kojih je prvi površine oko 150 m² (Po +Pr+1) a drugi oko 170 m². Dva pomoćna objekta od 12 m² i 30 m² ostaju u tim gabaritima. Nalazi se na placu površine 823 m² koji se oslanja na rijeku Moraču i ima trajni pogled na rijeku.

Lokacija, same kuće, njihov stil, veličina placa i mogućnost izgradnje novih čini ovu ponudu zaista jedinstvenom ne samo u glavnom gradu, nego i Crnoj Gori.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail