Trosoban namješten stan sa pogledom na more na Svetom Stefanu - Nađi stan

Trosoban namješten stan sa pogledom na more na Svetom Stefanu 651 000 KM 16.08.2023 Ref: #67971


Cijena651 000 KM
Po m²7 659 KM/m²
LokacijaBudva
VrstaStan
Vrsta oglasaProdaja
Površina85 m²
Kupatila / WC3
OpremaNamješteno

Dodatne osobine

Balkon / Lođa
Uknjiženo / ZK

Prodaje se trosoban namješten stan na Svetom Stefanu sa pogledom na more i Hotel Sveti Stefan. Površina stana je 85 m², a sa terasama i dvorištem povšina je cca 130 m².

Koncept stana je sledeći: tri spavaće sobe, dva kupatila, wc, dnevna soba, otvorena kuhinja sa pogledom na more, dvije terase.

U cijenu stana je uključeno i parking mjesto.

Na pješačkoj udaljenosti se nalaze tri plaže koje su možda i najljepše na cijeloj crnogorskoj obali, a to su plaža Crvena glavica i obije Svetostefanske plaže.

Sveti Stefan, turistički brend Crne Gore, već desetinama godina je prva asocijacija turista iz cijelog svijeta kada je turizam u Crnoj Gori u pitanju.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail