TROSOBAN STAN ZA NAJAM – PEJTON, ILIDŽA - Nađi stan

TROSOBAN STAN ZA NAJAM – PEJTON, ILIDŽA 700 KM / mjesec 30.01.2024 Ref: #103404


Cijena700 KM / mjesec
LokacijaIlidža
VrstaStan
Vrsta oglasaIzdavanje
Sprat3. sprat
StanjeDobro održavano
Površina84 m²
Kupatila / WC2
SobaTri (3)
PodoviParket
GrijanjeGradsko
OpremaNamješteno

Dodatne osobine

Balkon / Lođa
Podrum / Šupa
Uknjiženo / ZK

NEKRETNINE KARMELA oglašavaju iznajmljivanje trosobnog stana, površine 84 m² u naselju Pejton. Stan je smješten na 3. spratu stambene zgrade u ulici Edhema Eke Džubura.
Dispozicija prostorija:
– hodnik
– degažman
– kuhinja s trpezarijom
– dnevni boravak
– dvije spavaće sobe
– dva kupatila s toaletom
LOKACIJA
Ovaj stan se nalazi na 3. spratu stambene zgrade u naselju Pejton, u ulici Edhema Eke Džubura. Njegova izuzetno atraktivna lokacija pruža brojne privilegije i značajno olakšava svakodnevni život.
U neposrednom okruženju se nalaze Sara Centar, Konzum, Ilidža City Mall, Osnovna Muzička škola Ilidža, Četvrta gimnazija, Srednja tehnička škola grafičkih tehnologija dizajna i multimedije, Prva osnovna škola Ilidža, dječiji vrtić, Dom zdravlja Ilidža, apoteke, Termalna rivijera, autopraonice, benzinske pumpe, trgovine, ugostiteljski objekti, hoteli, saloni ljepote, banke, trgovine, mesnice, kao i brojni drugi relevantni sadržaji.
Ukratko, ova lokacija pruža sve što je potrebno za udoban i kvalitetan život, obuhvatajući raznolike sadržaje koji zadovoljavaju potrebe svih članova porodice.
STANDARD
U stanu je centralno gradsko grijanje, a stolarija je drvena. Unutrašnjost stana karakteriše parket u dnevnom boravku i spavaćim sobama, dok su u hodniku, degažmanu, kupatilima sa toaletom, te u kuhinji sa trpezarijom, keramičke pločice. Stan je prostran, sa širokim prostorijama i otvorenim rasporedom. Također, njegova orijentacija omogućava obilje sunčeve svjetlosti, čineći ga ugodnim prostorom za život.
Sve navedene karakteristike čine ovaj stan ne samo izuzetno udobnim, već i praktičnim domom, savršeno prilagođenim zadovoljenju različitih potreba njegovih stanara.
Ukoliko želite saznati više ili zakazati pregled nekretnine, budite slobodni da nas kontaktirate.
Agencija za poslovanje nekretninama KARMELA
Agencija je registrovani posrednik broj 07/2022
Azize Šaćirbegović bb (PC Robot General I kat)
061 926 069 Karmela Lopin licencirani agent posredovanja
VAŠ KOMPAS U SVIJETU NEKRETNINA!

Komentariši

Agencija za poslovanje NEKRETNINAMA KARMELA je ovlašteni posrednik za kupoprodaju i najam nekretnina upisan u Registar Ministarstva Trgovine br.07/2022 Stojimo na raspolaganju da prepoznamo Vaše želje, pomognemo Vam u ostvarenju ciljeva kao i odgovorimo na brojna pitanja i dileme koje se same po sebi postavljaju u trenutku značajnih životnih odluka kao što je kupovina ili prodaja nekretnine. Ukažite nam povjerenje, birajte pravu stranu svijeta nepokretnosti. Agencija za poslovanje nekretninama KARMELA je Vaš kompas kod pronalaženja prostora koji će biti ispunjen toplinom doma, a u Vama probuditi emociju zadovoljstva i sreće. Izaberite najlakši i najsigurniji put do kupoprodaje.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail