Trospratna kuća u Starom gradu u Budvi - Nađi stan

Trospratna kuća u Starom gradu u Budvi 2 600 000 KM 16.08.2023 Ref: #68249


Cijena2 600 000 KM
Po m²9 811 KM/m²
LokacijaBudva
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
StanjeDobro održavano
Površina265 m²
Kupatila / WC4
SobaTri (3)

Dodatne osobine

Balkon / Lođa
Klima
Uknjiženo / ZK

Prodaje se trospratna kuća u Starom gradu u Budvi koja u osnovi ima 92 m², tj. 74 m² neto površine u nivoima prizemlja, 1. sprata, 2. sprata, kao i potkrovlja koje je dodatnih 43 m². Ukupna površina je 265 m².

Kuća se nalazi na izuzetnoj lokaciji u Starom gradu, pored ulaznih vrata koja vode ka glavnom gradskom trgu.

U prizemlju se nalazi poslovni prostor 25 m² i kafe površine 26 m², na prvom i drugom spratu se nalaze po dva apartmana, dok su u potkrovlju studio apartman i velika terasa.

Nekretnine ovog tipa gdje se prodaje kompletna kuća u Starom gradu su jako rijetko na tržištu i zbog toga imaju izuzetnu vrijednost. Govoriti o potencijalu rentiranja kuće i poslovnog prostora u bilo kom Starom gradu je suvišno govoriti, a pogotovo se to odnosi na Stari grad u Budvi koja je metropola crnogorskog turizma.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail