Urbanizovan plac u Pržnu - Nađi stan

Urbanizovan plac u Pržnu 1 480 000 KM 23.08.2023 Ref: #68488


Cijena1 480 000 KM
Po m²2 000 KM/m²
LokacijaBudva
VrstaGrađevinsko zemljište
Vrsta oglasaProdaja
Zemljište740 m²

Dodatne osobine


Prodaje se urbanizovan plac površine 740 m² uz Jadransku magistralu odmah do poznatog restorana ” Kusta”. Udaljenost od plaže Pržno je manje od 200 m. Na placu je započeta izgradnja jednog objekta( po projektu su dvije spojene vile sa zasebnim ulazima), urađena je temeljna ploča. Maksimalna BRGP za ovu parcelu je 240 m² a maksimalna površina pod objektom je 156 m².

Pržno je jedno od najekskluzivnijih lokacija na cijelom crnogorskom primorju, cijene kvadrata se iz dana u dan povećavaju a potencijal vile za izdavanje na ovoj lokaciji je namjerljivo visok. Sve ovo čini ovaj urbanizovani plac odličnom investicijom.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail