Urbanizovan plac za gradnju stambene zgrade u Bečićima - Nađi stan

Urbanizovan plac za gradnju stambene zgrade u Bečićima 2 520 000 KM 16.08.2023 Ref: #67988


Cijena2 520 000 KM
Po m²683 KM/m²
LokacijaBudva
VrstaGrađevinsko zemljište
Vrsta oglasaProdaja
Zemljište3 688 m²

Dodatne osobine

Uknjiženo / ZK

Prodaje se urbanizovan plac površine 3688 m² u Bečićima na odličnoj lokaciji. Dozvoljena je gradnja SU+P+2. Dobijena je saglasnost glavnog gradskog arhitekte i idejno rješenje.

Ukupna građevinska površina podzemnih i nadzemnih etaža je 5916.92 m².

Prema UT uslovima indeks zauzetosti je 0.4 a indeks izgrađenosti 1.2.

Bečićka plaža je jedna od najljepših pjeskovitih plaža na crnogorsko primorju. Tokom sezone Bečiće posjeti veliki broj turista iz cijelog svijeta. Mnogobrojni hoteli visoke kategorije su smješteni u zaleđu Bečićke plaže.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail