Urbanizovan plac za izgradnju stambene zgrade u Tivtu - Nađi stan

Urbanizovan plac za izgradnju stambene zgrade u Tivtu 350 000 KM 16.08.2023 Ref: #67983


Cijena350 000 KM
Po m²576 KM/m²
LokacijaTivat
VrstaGrađevinsko zemljište
Vrsta oglasaProdaja
Zemljište608 m²

Dodatne osobine


Prodaje se urbanizovan plac površine 608 m² za izgradnju stambene zgrade u Tivtu sa idejnim projektom.

Plac je udaljen od mora 700 metara i nalazi se u mirnom i zelenom dijelu grada gdje je čist vazduh i nema gradske gužve.

Na pješačkoj udaljenosti se nalazi Porto Montenegro, plaže, parkovi, sportski tereni i opštinske institucije.

Prema UT uslovima na placu je dozvoljena izgradnja stambene zgrade površine 500 m² + 230 m² podzemne garaže + terase.

Tivat je poslednjih godina grad koji se najbrže razvija u Crnoj Gori s tim što se mora naglasiti da se sve gradi planski i u mediteranskom stilu. Većina novoizgrađenog je luksuzno što samim tim zadnjih godina privlači visoko platežnu klijentelu.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail