Urbanizovani plac sa panoramskim pogledom na more i Budvanski zaliv - Nađi stan

Urbanizovani plac sa panoramskim pogledom na more i Budvanski zaliv 1 680 000 KM 16.08.2023 Ref: #68194


Cijena1 680 000 KM
Po m²745 KM/m²
LokacijaBudva
VrstaGrađevinsko zemljište
Vrsta oglasaProdaja
Zemljište2 256 m²

Dodatne osobine


Prodaje se urbanizovani plac površine 2256 m² sa ucrtanom kućom površine 330 m². Plac je ravan, kultivisan, na njemu su zasađene masline i cijelom površinom placa su urađeni potporni zidovi.

Sa placa se pruža panoramski pogled na more i cijel Budvanski zaliv. Ima trajni pogled na more koji se ne može zakloniti. Sigurno jedan od placeva sa najljepšim pogledom na cijelom crnogorskom primorju.

Zalasci sunca sa ove pozicije su nešto što oduševljava kako lokalno stanovništvo tako i mnogobrojne turiste.

Cijelo selo je građeno u mediteranskom stilu, sa kamenim kućama što daje posebnu draž kompletnom ambijentu ovog malog primorskog mjesta.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail