Vila sa bazenom u Baru na lokaciji Zeleni pojas - Nađi stan

Vila sa bazenom u Baru na lokaciji Zeleni pojas 660 000 KM 16.08.2023 Ref: #68207


Cijena660 000 KM
Po m²3 000 KM/m²
LokacijaBar
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
StanjeNovo
Površina220 m²
Zemljište350 m²
Kupatila / WC2
SobaTri (3)
OpremaNenamješteno

Dodatne osobine

Uknjiženo / ZK

Prodaje se vila površine 220 m² na placu površine 350 m² sa bazenom 28 m²( 7m x 4m). Udaljenost od mora je 450 m a na placu se nalaze 3 parking mjesta.

Na prizemlju se nalazi hodnik, dnevni boravak s kuhinjom, kupatilo, dva garderobera. Kroz panoramske prostore se pruža pogled na more i šumu.

Do drugog sprata vode mermerne spepenice gdje se nalaze tri sobe, kupatilo sa tušem kao i terasa sa pogledom na more i šumu.

Visina plafona je 3 metra a prostornost kuće garantuje udobnost za cijelu porodicu.

Podno grijanje se je instalirao u svim prostorijama.

Bar sa 270 sučanih dana je jedan od najsučanijih gradova na južnom Jadranu. Sa svom kompletnom infrastrukturom i odlično klimom je idalno mjesto za život tokom cijele godine.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail