Vila sa bazenom u Baru - Nađi stan

Vila sa bazenom u Baru 640 000 KM 23.08.2023 Ref: #68507


Cijena640 000 KM
Po m²3 048 KM/m²
LokacijaBar
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
StanjeNovo
Površina210 m²
Zemljište400 m²
Kupatila / WC2
SobaTri (3)

Dodatne osobine

Automatska vrata
Bazen
Klima
Uknjiženo / ZK

Prodaje se vila površine 210 m² bruto na placu površine 400 m² sa bazenom u Baru na lokaciji Zeleni pojas. Vila je okružena borovima i čempresima što daje jednu mediteransku notu kompletnoj nekretnini dok je udaljenost od mora 400 m.

Struktura vile:

  • U prizemlju se nalaze: dnevna soba sa kuhinjom, hodnik, kupatilo i kancelarija/garderober.
  • Na prvom spratu su tri spavaće sobe sa pogledom na more, kupatilo i garderober.

Na vili su postavljeni panoramski klizni prozori koji će Vam pružati jedinstveni pogled na more i zalaske sunca.

Trenutno je završena kapitalna faza izgradnje i postavljeni su prozori. Planirani završetak radova je jul ove godine.

Kupac može da odabere završne radove po svom ukusu i unutrašnji raspored prostorija. Postoji mogućnost plaćanja na rate.

Bar je sa 270 sunčanih dana u godini jedan od najsunčanijih gradova na Jadranu što svim njegovim stanovnicima pruža mogućnost da uživaju u idealnoj klimi.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail