Vila sa bazenom u Štoju - Nađi stan

Vila sa bazenom u Štoju 520 000 KM 17.08.2023 Ref: #68563


Cijena520 000 KM
Po m²5 200 KM/m²
LokacijaUlcinj
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
Površina100 m²
Zemljište170 m²
Kupatila / WC2
SobaTri (3)

Dodatne osobine

Balkon / Lođa
Bazen
Klima
Uknjiženo / ZK

Prodaje se vila površine 100 m² sa placem površine 170 m² u Štoju, Opština Ulcinj. U prizemlju se nalaze dnevna soba, kupatilo i spavaća soba dok se na prvom spratu nalaze dvije spavaće sobe, kupatilo i velika soba koja može biti i dnevna soba. Ispred vile se nalazi i bazen. Vila se nalazi u kvartu od deset vila a rok završetka radova je mjesec dana.

Štoj je naselje u Opštini Ulcinj koje se nalazi u blizini čuvene Velike plaže duge 12 km. Poznata po najljepšim zalascima sunca na južnom Jadranu kao i po možda najboljem mjestu za kite surf u Evropi čini da Štoj tokom sezone posjeti turisti iz svih krajeva svijeta, posebno oni koji su ljubitelji prirode.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail