VILLA NA PRODAJU (Nov namjestaj) - Nađi stan

VILLA NA PRODAJU (Nov namjestaj) 467 000 KM 12.04.2024 Ref: #193796


Cijena467 000 KM
Po m²2 594 KM/m²
LokacijaIlidža
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
Godina gradnje2010
StanjeDobro održavano
Površina180 m²
Zemljište407 m²
Kupatila / WC3
SobaPet i više (5+)
KanalizacijaJavna
Etaže3
PodoviParket
GrijanjeOstalo
OpremaNamješteno

Dodatne osobine

Alarm
Automatska vrata
Balkon / Lođa
Klima
Uknjiženo / ZK
Video nadzor

Lokacija:

Kuca se nalazi u ulici Citlucka te sa druge strane kuce Oteska ulica. Prirodna oaza udobnosti i elegancije u srcu prirode. Predivan ambijent, veoma mirno naselje te bogato lokalnom florom i faunom. Često se može vidjeti fazan, guska, patka pa i lisica. Kad je lokacija u pitanju, na veoma zahvalnom mjestu se nalazi te iz više pravaca se može vrlo brzo na glavnu cestu prema gradu, Ilidži, te na brzu cestu za pravac prema Mostaru.

Kuća:

Kuća ne nudi ne samo 180+m² površine nego je potpuno adaptirana i opremljena te ima sporedni autonomni objekat tj. profesionalni muzički studio, totalno nezavisan od kuće koji ima svoja dva odvojena ulaza sa obje strane kuće, svoju recepciju, glavnu sobu te gluhu sobu i toalet. Moze se i preurediti u dodatni stambeni prostor bez ulaganja

Ali to nije sve! Kuća se proteže na čak 3 etaže, s mogućnošću proširenja dodatnih xy m², smještena na parceli od 500m².

Karakteristike i opis kuće:

Prva Etaža (Prizemlje): Prostrani dnevni boravak s trpezarijom, chill sobom sa kaminom, kuhinjom te modernim turskim kupatilom (tek renovirano)
Druga Etaža (Prvi Sprat): Hodnik, veliki balkon s predivnim, jedinstvenim pogledom na rijeku i polje, dječjom sobom, garderober sobom, dvije spavaće sobe s vlastitim balkonima i toalet. Sve sobe opremljene su novim klima uređajima te namjestajem.
Treća Etaža je pripremljena, za nadogradnju po želji kupca, stepenice su projektovane na način da se mogu spojiti sa trećom etažom.
PVC Stolarija, parket & laminat, pločice (mnogo rezervnih je sačuvano za svaki slučaj)
Elegantan Namještaj i Oprema: Kuća dolazi s potpuno novim namještajem pod garancijom, omogućujući vam da se odmah uselite i uživate u svom novom domu.
Hlađenje i grijanje po Vašem Izboru: Kuća ima u svakoj sobi klima uređaje koji griju i hlade. Ono što je fenomenalno jeste da također ima 4 vrste grijanja – neovisno plinsko na bojler, kamin povezan s radijatorima i kotlovnicu za druga goriva-pelet i klime pružajući vam fleksibilnost i kontrolu nad troškovima grijanja.
Moderna bjela kuhinja sa svim elementima, dizajnirana po mjeri, pokrivajući svaki dio u kuhinji, frižider je također upasovan kao i mašina za pranje suđa i rerna. Graniči sa predivnom trpezarijom sa stolom za 6+ osoba.
Očuvan Stari Bosanski Šadrvan’ Kafana : Kuća je okružena predivnim vrtom i tradicionalnim šadrvanom ili kafanom 🙂 u starom bosanskom stilu koji ima svu moguću opremu za pečenja, ražanj, roštilj i mjesto za čejf.
Dvorište Sigurno. Dvorište je potpuno ograđeno zidom visine preko 1,50 m, pružajući potpunu privatnost

Sigurnost i Tehnologija:

Sigurnost i privatnost su zagarantirane s navedenim zidom i ogradom koja okružuje dvorište, uz dvije kapije za lakši pristup s Oteške i Čitlučke ulice.
Termoizolacija debljine 10 cm, profesionalni alarmni, sigurnosni sustav, (moguće povezati sa zaštitarskim agencijama), profesionalni video nadzor koji ima detekciju pokreta i posebni alarmni sistem te nova BFT električna kapija za potpunu sigurnost vašeg doma.

Moderni Muzički Studio (Moguće pretvoriti u poslovni prostor ili stan)

Pored kuće se nalazi profesionalni muzički studio, opremljen sa profesionalnim namještajem te malom recepciom kao i tkz. gluhom sobom koja je potpuno profesionalno izolirana. Također ima i svoj nezavisni toalet i neovisne ulaze sa obje strane kuće. Moguče je probiti zid i spojiti studio sa kućom ili prepraviti u poslovni prostor ali i proširiti kuću.

Ova kuća pruža sve što možete poželjeti – prostor, luksuz, sigurnost, tehnologiju i udobnost. Prodaje se isključivo ozbiljnim kupcima.

Vrlo je važno napomenuti da je Vila potpuna i ima sve gore navedeno pa čak i 4 vrste grijanja i klimatizaciju cijelog prostora. Također je važno napomenuti da ima i pomoćne objekte kao što je profesionalni studio koji se može adaptirati u poslovni prostor vrlo lako ili stan jer je potpuno autonoman i ima grijanje i toalet. Zatim ima i dodatne 2 šupe tj pomoćna objekta kao i vanjsku kotlovnicu. Vila nema apsolutno nikakvog ulaganja.

Komentariši

Pošalji e-mail