Villa Vila Kuća Kuca sa bazenom - Nađi stan

Villa Vila Kuća Kuca sa bazenom 450 000 KM 16.02.2023 Ref: #2197


Cijena450 000 KM
Po m²5 000 KM/m²
LokacijaBanja Luka
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
Godina gradnje2020
StanjeNovo
Površina90 m²
Zemljište500 m²
Kupatila / WC2
SobaDvije (2)
KanalizacijaJavna
Etaže1
PodoviPločice
GrijanjeStruja

Dodatne osobine

Bazen
Klima
Uknjiženo / ZK

Prodaja ekskluzivne vile nadomak Banjaluke.
Locirana u Kuljanima ul. Kuljanska 19.
Vila je površine 90 m² sa bazenom.
Dvorište je površine 150 m² na kojem je izgrađena ladara površine 50 m². Villa je ograđena zidom visine 220 cm na kojem je urađena fasada, kamen. ogledala i rasvjeta.

Objekat je potpuno nov, sa novim namještajem i svim kućanskim aparatima. Svaka soba je luksuzno opremljena i posjeduje TV. Kupatilo je takođe opremljeno najsavremenijom opremom poput grijača u ogledalu, muzike itd, a podešavanje bojlera je putem wi fi konekcije.

Sve informacije na broj 066 141 444
Takođe, možete se javiti za još dodatnih slika.

CIJENA: 450.000 KM

info@premiumnekretnine.com

Komentariši

Premium Nekretnine je agencija čija je svrha klijentima pružiti pouzdanog partnera u kupoprodaji i najmu nekretnina kao i razvoju građevinsko-investicijskih projekata. U Premium Nekretninama vjerujemo da ne postoji ništa snažnije ili važnije od doma. Naša misija je da pomognemo ljudima da pronađu nekretninu svojih snova, ali isto tako da uspješno prodaju svoje nekretnine. Naš stručni tim profesionalnih agenata i saradnika koristi najbolje alate i ulaže maksimalni trud da bi ostvarili našu misiju, etički i iskreno služiti ljudima kako bi osjetili snagu pravog doma. Ako ste odlučili kupiti, prodati, iznajmiti nekretninu ili o tome razmišljate, kontaktirajte nas kako bi vas informisali, zaštitili i dogovorili najbolje poslove. Sve naše nekretnine pažljivo su odabrane i provjerene. Zadovoljstvo, sigurnost i povjerenje klijenata naši su prioriteti.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail