Prilika za Investiciju: Prostrana građevinska parcela na Trebeviću, Sarajevo - Nađi stan

Prilika za Investiciju: Prostrana građevinska parcela na Trebeviću, Sarajevo

| 03.11.2023 | Novosti

Sarajevo pruža nevjerojatne prilike za investiciju, a mi vam predstavljamo jednu od najprivlačnijih – prostranu građevinsku parcelu površine 30.000 kvadratnih metara na Trebeviću, opština Stari Grad.

Parcela se nalazi na blagom nagibu i direktno je povezana sa centrom grada. Samo 5-7 minuta vožnje vas dijeli od gradskog jezgra, čineći ovu lokaciju izuzetno poželjnom za one koji žele biti blizu svih bitnih sadržaja, ali i uživati u miru i prirodi.

U neposrednoj blizini nalazi se popularni turistički kompleks Sunnyland, kao i poznati stambeni objekti kao što su zgrada Symphony group i Roof Gardens. Također, turistički sadržaji kao što su hotel Pino Nature i zabavni park Brus udaljeni su samo nekoliko minuta vožnje.

Okruženje ovog zemljišta nudi čist planinski zrak i priliku za brojne aktivnosti na otvorenom, kao što su šetnja u prirodi, trčanje, vožnja bicikla i druge rekreacijske aktivnosti.

Trenutno se na ovoj lokaciji gradi nekoliko luksuznih stambeno-poslovnih kompleksa, što dodatno čini ovu mikrolokaciju atraktivnom i povećava vrijednost nekretnine. Važno je napomenuti da već postoje temelji za izgradnju novih stambenih ili poslovnih objekata, što će jako olakšati budućim investitorima.

Nekretnina nudi izvanrednu priliku za investiciju za izgradnju stambeno-poslovnih sadržaja koji će zadovoljiti potrebe za urbanim životom, a opet će vam omogućiti bijeg od gradskog jezgra.

S odličnom saobraćajnom povezanošću, atraktivnim okruženjem i izuzetnim potencijalom, ovo je prilika koju ne želite propustiti.

Za dodatne informacije o ovoj nekretnini ili da dogovorite posjetu, kontaktirajte LOCUS agenta: Sead Lukač +387 61 163 233 ili pošaljite email na: sead@locus.ba

Izvor: Akta.ba